vineri, 31 iulie 2009

Windows 7 is better than sex

V-am mai spus eu de tampa pentru care lucrez si cu care sunt prieten. O stiti si voi... majoritatea. Ei bine... mi zilele trecute au apucat-o damblalele ca vrea sa isi schimbe windowsu', ca nu-i mai merge, ca-i da erori, si cacaturi d'astea.

Sa nu va imaginati ca ar fi putut face asta fara mine. Ce-i drept ea poate sa bage dvd-u'-n calculator, sa apese orice tasta pentru a buta, apoi F8, si apoi enter, enter, enter pana i se face rau. Da' numa' atat. Ca dupa aia incepe fututu meu in cur cu drivere, programe si alte prostii.
In mod normal nu as fi fost cat se poate enervat de decizia ei. Pana mea... Vista se strica si daca tii calculatoru' inchis. Numa' ca avusesem si eu activitate si aveam o durere... v-am spus despre ea.

Ei bine... nervi multi pana cand mi se aprinse beculetu deasupra capului. Cineva a vorbit de Windows 7. Si nu numa a vorbit, ci l-a vorbit de bine.

Asa ca pornii la drum necunoscut. Tot dvd in calculator, tot F8, tot next, next, next... pana cand a aparut o fereastra... care imi spunea ca s-au instalat toate drivere... singure, singurele, si ca merg. Nu-mi venea sa cred! Am verificat. Intr-adevar driverele se instalasera singure. Am plans de bucurie!

Fericirea nu tinu mult. Mi-a dat eroare. Se putea?! In entuziasmul meu am dat "solve problem". Mare-mi fu mirarea cand minuatul sistem de oprare nu m-a trimis intr-o 100 de pagini de net ca sa-mi rezolv problema, nu mi-a zis ca nu poate rezolva problema si sa citesc troubleshoot crap, ci chiar a rezolvat-o.

Ca sa nu mai zic ca windows 7 e colorat, frumusel, are functiile de wordpad, paint, media player, in fine functiile de baza ale windowsului cu mult imbunatatite fata de precedentele editii.
In fine... nu mai am ce zice. Windows 7 m-a satisfacut! (macar el daca de la curve am venit cu usturimi...)

Un comentariu:

Olty spunea...

Windows7 isn't better than sex. But is god damn good!