duminică, 19 iulie 2009

Vise

Ati avut vreo data vise de cacat? Sau... aveti vise de cacat... general vorbind? De ce aveti vise naspa?

Eu m-am trezit acu juma de ora, aproximativ, pentru ca visam ca zbor. Funny nu? Cred ca daca as fi fost copil mi-ar fi placut sa zbor, toti vrem sa zburam la un moment dat.

Ei bine... in minuntaul meu vis ma cam plictisisem de zburat si pluteam intr-o camera intuneacata si rece. Si eram obosit (de la zburat cred), si as fi vrut sa ma asez in pat, dar nu puteam. Iar cand reuseam sa ma impotrivesc fortei care ma tinea in aer, eram aruncat in aer. As fi vrut sa ma trezesc dar nu puteam, as fi vrut sa deschid ochii, as fi vrut sa tip sa ma trezesca cineva dar nu aveam glas... Pana la urma m-am trezit... dar tot speriat sunt... acum sa ma culc la loc.

Oare ce ar zice Freud de asta? O fi zis subconstientu’ meu ca ar fi bine sa faca putin misto de mine? Ce-i drept mi-e cam frica sa nu patesc intr-o zi ceva si sa nu ma mai pot baza pe miros si vaz. Ciudat!

Da’ parca m-as increde mai mult in vorba batraneasca. In popor se spune ca visezi contarul la ceea ce se va intampla... La dracu! Ar trebui sa slabesc!

Un comentariu:

Olty spunea...

Draga Igor, eu cred ca, totusi, la C G Jung ar trebui sa te programezi la consult. Pe partea de vise el e specialistul.